Frukost!

Frukost!

God morgon! Tänkte bara visa en lite frukost som jag kostade på mig här på morgonen ; ). Ja om det ändå vore så väl! Tänkte iallafall säga att jag idag ska iväg på en föreläsning om chock- och skallskador, det ska bli väldigt intressant. Sen ska jag iväg och jobba på eftermiddagen precis som igår. Men sen är jag ledig hela helgen, fast ja jag ska plugga :D Men jag tänkte hinna med att mysa lite med min kära pojkvän också :D

Kram på er alla!

Första skoldagen!

Igår var det dags för första skoldagen! Det började hårt med en 4½timmes föreläsning om Vätske-syre-basbalansen, jag hängde egentligen inte med alls trots att jag kände igen det mesta. Men det blir nog roligt det här! Idag ska jag iväg på en föreläsning om infektonssjukdommar, det låter lite mer intressant.

Oj, klockan tickar, måste skynda till tåget. Lär ta ett tag att klä på sig idag, 18minus är det ute idag. Mössa, vantar, halsdauk, långkisar, många lager tröjor och massa jackor :D

/Johanna från "Sura"

Nu bär det iväg igen!

Nu bär det iväg igen!

Då var det dags för den årliga tallin resan. Det bär iväg den 3:e februari och vi är åter i Sverige den 5:e februari. Det ska bli väldigt trevligt och vi blev hela 10pers som åker dit. Vi fick tag i en mycket billig resa, endast 96kr/pers för båtresan. Då kan man roa sig ordentligt i tallin :D.

Jag har även skrivit klart det sista arbetet för i år och ska snart gå och lämna det på brevlådan. Sen var 1 av 3 år klara. Det känns underbart! Det går väldigt fort!

Tack och hej!

Coola Noah

Coola Noah

Min kära kusin Noah som är så duktig på att sporta :D Så cool!!
En stolt kusin!

Söta Mel!

Söta Mel!

En otroligt söt och underbar Kusin!
Min lilla Melissa!

Helgen var ett blott minne!

Det var så roligt i Borlänge vill jag säga. Det började med en lååååååång resa till Borlänge, vi kom aldrig fram kändes det som. Men väl framme betalade vi på badet och hoppade i direkt. Jag tror att jag sprang upp för de där trapporna till vattenruchkanan cirka 100gånger :D. Så kändes det i benen dagen efter iallafall. Sen åkte vi till hotellet med hjälp av en beskrivning ifrån Jonas. Vi checkade in, kollade in varandras rum och gjorde oss iordning. Sedan gav vi oss iväg mot restaurangen där vi åt en underbar middag och hade en otroligt trevligsällskaplig kväll! Dagen efter fick vi åka till Jonas och Sandras nya lägenhet där vi fick fika och saft. Vi började vårat första besök där genom att sjunga "Ja må han leva" med en otrolig stämma. Sen var vi tvugna att åka hem ganska tidigt för att inte riskera att hamna mitt i ovädret, det var den dagen de varnade för storm. Men vi klarade oss fint hela vägen hem! Man var ganska trött efter helgen, men man kommer att minnas den länge. Det var så trevligt!

Tack för en underbar helg! Bror, Sandra, Mormor, Morfar, Mamma, Pappa, Moster, Kusin Mel, Kusin Noah, Kusin Sandra, Kusin Rasmus, Morbror, Fru morbror och min kära sambo :D

Borlänge!

På lördag bär det iväg till Borlänge för att hälsa på min bror. Vi börjar dagen med att bada på badpalatset, sen ska vi äta en förhoppningsvis god middag på restaurang och vi avslutar denna dag med att sova på hotell. Dagen efter (söndag) åker vi till min brors och hans tjejs nya lägenhet och firar Jonas på hans födelsedag. Sen tänkte jag och Eva avsluta med att gå på Kupolen. Det blir nog en otroligt rolig helg!


                                                              Haha!

Badrummet omgjort

Badrummet omgjort

Så ser det ut i vårat badrum nu för de som inte visste :D

Angelica och jag

Angelica och jag

Party party!

Seminarie imorgon

© Nu har man varit duktig och skrivit klart till seminariet imorgon. Det ska handla om lagar och författningar, bara det gör att man ger upp. Men jag gav mig på det och förstod nästan ingenting av det jag skrev.

Får hålla tummarna imorgon och hoppas att det går bra!

Kram och hej leverpastej!

Pusspuss

Pusspuss

Här är jag och min prins :D

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg! Här kommer jag att berätta lite vad som händer runt omkring mig! Läs och begrunda gärna